Linda Meester

TUINFEESTEN
Als solo zangeres verzorg ik samen met mijn eigen geluidsman optredens op bijvoorbeeld tuinfeesten, waar ik dan terwijl u gezellig een hapje en een drankje aan het doen bent op een gepaste manier muziek verzorg, zowel achtergrondmuziek of indien gewenst wat meer uptempo, waarbij dan uiteraard het geluidsvolume naar uw wensen wordt aangepast.

 

TERRASSEN
Aangezien de terrassen na alle corona ellende langzamerhand gelukkig weer meer open gaan, heb ik mijn repertoire wat aangepast zodat ik voor deze gelegenheden voldoende muziek in huis heb.

 

BRUILOFT CEREMONIE
Ook voor uw bruiloft ceremonie in het stadhuis of kerk, heb ik gepast repertoire in huis. Ik heb de mogelijkheid om speciaal voor jullie een nummer in te studeren, mits dit ruim van te voren besproken is. Willen jullie ook live muziek op jullie feestavond, dan verwijs ik graag naar de links van de bands Joyride of Jukebox.

 

UITVAART CEREMONIE
Wilt u voor uw dierbare tijdens de uitvaart een speciaal nummer horen om deze uitvaart persoonlijker te maken, dan kunt u hiervoor altijd contact met mij opnemen.

KLIK HIERONDER OP DE LINKS VOOR MEER INFORMATIE
Vocal Center
Solo optredens
Linda & Pepijn
Joyride
The Red Pack
Jukebox
Repertoire
Foto's
Mijn eigen nummers
Video / Audio

HOME

CONTACT MENU

LINDA MEESTER

www.lindameester.nl